Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, platformun test aşamasında olduğunu belirterek, "Çok ama çok yakında yayına geçecek bu platform, hakikat mücadelemizin güçlü aygıtlarından biri olacak." dedi.
İletişim Başkanlığı, sosyal medyada yayılan haber ve bilgilerin gerçek olup olmadığını "DOĞRU MU?" adlı yeni nesil doğrulama platformuyla ortaya koyacak. Platforma, İOS ve Android marketlerden ulaşılabilecek.
İletişim Başkanı Altun, yaptığı açıklamada, uzun süredir çalışmalarını yürüttükleri "DOĞRU MU?" platformunun sosyal medyada yayılan haber ve bilgilerin gerçek olup olmadığını öğrenme ihtiyacını karşılamak amacıyla tasarlandığını belirtti.
Platformun test aşamasında olduğunu vurgulayan Altun, "Çok ama çok yakında yayına geçecek bu platform, hakikat mücadelemizin güçlü aygıtlarından biri olacak." ifadelerini kullandı.
İletişim Başkanlığı`ndan Sosyal Medya Yalanlarıyla Mücadele İçin Yeni Nesil Doğrulama Platformu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, sosyal medya yalanlarıyla mücadele için yeni nesil doğrulama platformu hazırladı.
YORUM EKLE
1
Adalet Bakanı Gül: 13 Bin 202 Yeni Personel Alıyoruz
2
Sezonun İlk Çağla Hasadı Silifke`de Yapıldı
3
Ereğli’de Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu
4
Öğretmenler Hafta Sonunu Gökbilimcilerle Dolu Dolu...
5
Han “Afet Seferberliğiyle 2021 Yılında Herkese...
6
Yüz Yüze Eğitimde Kademeli Geçiş İçin Hazırlıklar...
7
Bakan Elvan: 'Esnafımız bizim için değerlidir,...
8
Karaman’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
9
Babaoğlu Eğitim Kurumundan Ücretsiz Deneme Sınavı
10
`Gelenekten Aşeneye Karaman Mutfağı` Kitabı Ulusal...
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:53

GÜNEŞ
07:13

ÖĞLE
13:05

İKİNDİ
16:15

AKŞAM
18:47

YATSI
20:01
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER