Kooperatif Bilgi Sistemi Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Ticaret Il Müdürlügü tarafindan Karaman’da bulunan Kooperatiflere yönelik olarak bilgi sistemi konusunda bir bilgilendirme toplantisi gerçeklestirildi.

Kooperatif Bilgi Sistemi Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantida Gümrük ve Ticaret Bakanligi bünyesinde bulunan motorlu tasiyicilar, tarim satis, esnaf kefalet kooperatifleri gibi ve üst birliklere yönelik kurulus, isleyis, denetim, bilgilendirme ve ilgili sektörler ve kuruluslarla koordinasyon hizmetlerinin etkin ve verimli bir sekilde sürdürülmesine yönelik gelistirilmis, internet tabanli Kooperatif Bilgi Sistemi (Koop-Bis) kooperatiflerin kullanimina açildigini belirten Ticaret Il Müdürlügü personeli Celalettin Kutbay, katilimcilara Koop-Bis kullanimi konusunda bir sunum yapti.
Toplantida konusan Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi Baskani Ayhan Sanci da yürütülen çalismalardan memnuniyetini dile getirerek, iyilestirme çalismalarina her türlü destegi vereceklerini ifade etti.
Ticaret Il Müdürü Yusuf Ari ise tanitimini ayni salonda gerçeklestirdikleri Koop Bis sisteminin hayata geçmis olmasinin önemli oldugunu, günümüz sartlarinda veri tabaninin güncel bilgiye ulasmak için önemli oldugunu belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284