2. Anadolu Medyası Çalıştayı Yapıldı

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Ankara’da ilki gerçekleştirilen “Anadolu Medyası Çalıştayı”nın ikincisi RTÜK Başkanvekili Esat Çıplak’ın katılımıyla Ankara’da yapıldı.

2. Anadolu Medyası Çalıştayı Yapıldı

Çalıştayda ilimizi Sultan Akbulut temsil ederken toplantıda OHAL ve seçim sürecinde yerel medyanın içinde bulunduğu durum konuşulurken, şartların iyileştirilmesi, çeşitliliğin korunması için yapılacak olan çalışmaların bir rapor haline getirilmesi ve çözümü için bir yol haritası çıkarıldı.   

TİMEF Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Gürel çalıştayda yaptığı konuşmada “Değerli meslektaşlarım; Anadolu Medyasını oluşturan biz yerel yayıncılar oldukça önemli, önemli olduğu kadar da zor günlerden geçiyoruz. Önümüzdeki seçimler yaşadığımız zorlukların üstesinden gelebilmemiz için bize tarihi bir fırsat sunuyor. Şimdi ya bu fırsatı değerlendirip yolumuza devam edeceğiz ya da başta yerel televizyonlar olmak üzere çok sesliliğin, renkliliğin ve basın özgürlüğü ile birlikte Anadolu Medyasının yok oluşunu izleyeceğiz. Bu tarihi günlerde birbirimizi yalnız bırakmayalım, birlikte olalım, sorunlarımızın çözümü için sesimizi duyuralım diye 2. Anadolu Medyası Çalıştayı’nı organize ettik. Katılımlarınızdan ötürü siz saygıdeğer meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün burada hazırlayacak olduğumuz 2. Anadolu Medya Çalıştayı Sonuç Bildirisini hükümet yetkilileri ve siyasi parti yönetimleri ile hep beraber yapacağımız ziyaretimizde ileteceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284