Basın İlan Kurumunun Online Bilgilendirme Toplantısı Sona Erdi

Basın İlan Kurumu Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 34 ilde online olarak gerçekleştirilen bilgilendirme toplantıları sona erdi.

Basın İlan Kurumunun Online Bilgilendirme Toplantısı Sona Erdi

1 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla hâlihazırda faaliyet gösteren Basın İlan Kurumu Şube müdürlüklerine bağlanan içerisinde ilimizin de yer aldığı Adıyaman, Ağrı, Amasya, Aksaray, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Düzce, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Iğdır, Isparta, Kars, Kırklareli, Kilis, Kütahya, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Rize, Siirt, Sinop, Şırnak, Tunceli, Uşak, Yozgat illerinde yayınlanan resmî ilan yayını ile alâkalı gazetelerin yetkililerine yönelik olarak 15 Şubat 2021 tarihinde başlayan online bilgilendirme toplantıları 04 Mart 2021 tarihinde sona erdi.

Basın İlan Kurumu Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü Şefi Yunus Emre Uzel, Şef Yardımcıları Özer Elikoğlu, Altan Aydın, Oytun Saatçi, Selen Efe ve Yeşim Yakışır tarafından dönüşümlü olarak yapılan sunumlarda süreli yayın denetimlerinde incelenecek belgeler ve bu belgelerde dikkat edilecek unsurlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Evrak ve dikkat edilecek hususların anlatıldığı toplantıda valilik görev alanında iken yürütülen iş ve işlemler konusundaki farklılıklar sebebiyle, gazetelerin 2021 yılında ifa edilecek olan denetimler öncesinde bilgilendirilmesi amaçlanırken toplantıya illerin bağlı olduğu şube müdürleri ve personelleri de katıldı.

Gazetelerin idari adreslerinde, basıldıkları matbaalarda ve satışına dair dağıtım müessesesi ile son nokta-tali bayiler ve aboneliklerine ilişkin satış denetimlerinin yapılacağı hususlarında katılımcıların bilgilendirildiği toplantı boyunca gazete yetkililerinin talepleri dinlenirken, soruları cevaplandı ve katılımcıların görüşleri alındı. Haber: Basın İlan Kurumu-Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284