Dijital Dünya Çalıştayına Katılıyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından desteklenen ve Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenecek olan “Dijital Dünya Çalıştayına” Karaman İlini temsilen kurumumuz katılacak.

Dijital Dünya Çalıştayına Katılıyoruz

05-06 Mart 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Dijital Dünya Çalıştayına” yerel, ulusal ve uluslararası medyadan temsilcilerin katılacağını söyleyen Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan çalıştay hakkında yaptığı açıklamada teknolojinin gelişmesiyle birlikte yeni bir medya düzeninin ortaya çıktığını söyledi.

Burhan “TV İzleme Alışkanlıkları, Gazete Okuma Alışkanlıkları Değişti”

“Artık yeni bir iletişim dünyası ile karşı karşıyayız” diyen Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Burhan açıklamasında “Artık sanal ve dijital bir dünya var. Yeni bir reklam anlayışı ortaya çıktı. Kişisel verileri korumak önemli hale geldi. Geleneksel medyanın bundan etkilenmesi kaçınılmaz. Yerel medyanın yeni dijital ortama nasıl ayak uyduracağı gibi önemli konuları ela alacağız” ifadelerini kullandı.

İlimizden sadece Karaman’ın Sesi Gazetesi ve KGRT KARAMAN Gazete Radyo ve Televizyonunun davet edildiği programda kurumlarımızı ve ilimizi Mustafa Murat Özünal temsil edecek. Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenecek olan çalıştayın açılış konuşmasını İletişim Başkanı Fahrettin Altun yapacak olup çalıştayda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin de bir konuşma yapacak. 5-6 Mart tarihlerinde İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisindeki Çalıştaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284