En İyi Hizmet, En İyi Kalite, En İyi Fiyat ve Hızlı Servis

Her türlü askeri malzemeler, sivil ve resmi kıyafetler kapsamında Raff Military Textile markası üretim, ihracat ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

En İyi Hizmet, En İyi Kalite, En İyi Fiyat ve Hızlı Servis

Asker malzemeleri, polis malzemeleri, kurumsal tekstil ürünleri ve arma, apolet, rütbe üretimlerini gerçekleştiren ve kalitesini kanıtlayan Raff Military Textile markası ordu kıyafetlerini özel olarak ihraç edileceği ülkenin ordu koşullarına uygun üretimini gerçekleştiren marka kaliteye önem vermektedir.

Askeri tören kıyafetleri, tören kordonları, askeri tören takım elbisesi kategorilerinde de üretimlerini gerçekleştiren marka kategori çokluğu ile de büyük eksik gidermektedir. Geniş bir ürün yelpazesi kapsamında üretimlerini gerçekleştiren marka çeşitli ülkeler ile anlaşma halindedir. Ülkelerin askeri ve sivil kuruluşlarındaki malzeme eksikliğini tamamlayan marka çalıştığı ülkeleri de fazlalaştırarak devam etmektedir.

Özellikle yeni dönemde Ukrayna modeli askeri kıyafetleri ile de üretim sağlayan marka ordulara destek vermektedir. Askeri okullara da subay üniformaları, askeri pilot tulumları, askeri spor giyim, asker şapkası konularında üretimleri ile destek vermektedir.

Daha fazla bilgi almak için: https://www.raff.com.tr/) bağlantısını hemen ziyaret edin.

Raff Military Textile, bulunduğu sektör içerisinde üretimlerini geniş çapta gerçekleştiren ve askeri malzemeler alanında kalitesi ve adı ile öne çıkan bir markadır. Askeriye alanında birçok açığı kaliteli üretimleri ile kapayan marka bu noktada ülke içerisinde büyük bir açığı kapatmaktadır. Yurt dışı pazarında da adını duyuran marka anlaşmalı bulunduğu birçok ülkeye ihracatlarını gerçekleştirmektedir. İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284