Iletisim ve Medya Federasyonu 1. Olagan Genel Kurulu Yapildi

Medya sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum kuruluslari ve Iletisim Dernekleri arasinda koordinasyon ve isbirligini en üst düzeye çikarmak, sektörün ve çalisanlarinin hak ve menfaatlerini gözetmek ve korumak amaci ile kurulan ve kisa adi TIMEF olan Tüm Iletisim ve Medya Federasyonu 1. Olagan Genel Kurulu yapildi.

Iletisim ve Medya Federasyonu 1. Olagan Genel Kurulu Yapildi
TIMEF’in Ankara Ostim’de bulunan merkezinde gerçeklestirilen 1. Olagan Genel Kurulda üye dermeklerin Yönetim Kurulu Baskanlari ile delegelerin yani sira Radyo, Televizyon ve Internet Gazetecileri Federasyonu (RATIG-FED) Genel Baskani Seyda Açikkol Altunok’da hazir bulundu.
1.Olagan Genel Kurul heyecaninin yasandigi TIMEF’de Genel Baskanliga Sakir Gürel seçilirken, Genel Sekreterlige Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi Baskani Senem YAVUZASLAN MEMIS seçildi. Kisa adi TIKON olan TÜM ILETISIM KONFEDERASYONU’nun kurulmasi yönetim kuruluna yetkinin verildigi toplantida konusan TIMEF Genel Baskani Sakir Gürel TIMEF’in Iletisim ve medya sektörü ile ülkemiz için hayirli olmasini diledi.
Konusmasinda, Federasyon yapilanmasi ve hedefleri ile ilgili de bilgi veren Gürel; “TIMEF; Ünye-Ordu, Karaman, Ankara-Baskent, Kirsehir-Ahi, Usak, Inegöl-Bursa, Gaziantep ve Tokat Iletisim Dernekleri tarafindan kuruldu. Federasyonumuzu olusturmak için kurulan ve bu yönde karar almak üzere Genel kurul hazirliklari yapan 24 ayri ildeki iletisim derneklerini de, süreçlerini tamamlar tamamlamaz çatimizin altina alacagiz. Ilk bir yillik hedefimiz; bir yandan kurulus amaçlarimiza hizmet eden çalismalari yaparken, diger yandan Türkiye’de 81 ilin en az yüzde 80’inde teskilatlanmis olmak ve Tüm Iletisim Konfederasyonu’nun en güçlü ve en etkili ayagini olusturmaktir. Bu ugurda bir kez daha fedakârliga varim diyen vefakâr ve cefakâr meslektaslarima, yerelde adeta igne ile kuyu kazarak varlik mücadelesini sürdüren basin kahramanlarina minnet ve sükranlarimi sunuyorum” dedi.
Türkiye Iletisim ve Medya Federasyonu 1. Olagan Genel Kurulu sonrasinda Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri su isimlerden olustu;
Yönetim Kurulu
Genel Baskan: Sakir Gürel
Genel Baskan Yardimcilari: Hanifi Mirzaoglu, Hasan Özdemir, Hüseyin Kömür, Müserref Acer, Utku Demiröz,
Genel Sekreter: Senem Yavuzaslan Memis
Genel Sayman: Mesut Dural
Mesut DURAL
Denetleme Kurulu
Ertugrul Ölmez
Murat Onur
Çetin Altan
Disiplin Kurulu
Mücahit Gürel
Murat Dural
Mehmet Durgut

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284