ORTADOĞU VE KUZEY AFRİKA GAZETECİ HEYETİ PROGRAMI

23-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya İnsani Zirvesi ön tanıtım faaliyetleri kapsamında Ortadoğu ve Kuzey Afrika gazeteci heyeti Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

ORTADOĞU VE KUZEY AFRİKA GAZETECİ HEYETİ PROGRAMI
Irak, Fas, Tunus, Cezayir, Umman, Ürdün, Kuveyt, Lübnan ve Katar’dan gelen gazeteciler BYEGM Genel Müdür Yardımcısı İsmail Mansur Özdemir ile görüştü.
Uluslararası basın mensuplarına BYEGM çalışmaları hakkında bilgi veren Özdemir, Dünya İnsani Zirvesi çalışmalarından bahsetti ve zirvenin Türkiye’de olmasının önemine değindi.
10-15 Nisan 2016 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep ve İstanbul’da kamu diplomasisi faaliyeti yürüten kurumları ziyaret eden gazeteci heyeti, Dünya İnsani Zirvesi hakkında kurumların çalışmalarını da yerinde görme fırsatı elde ediyor.
Program kapsamında Dışişleri Bakanlığı, TİKA, Yurtdışı Türkler Başkanlığı ve AFAD’ı ziyaret eden heyet, daha sonra Gaziantep Nizip Geçici Barınma Merkezi’ni gezecek ve İstanbul’da akademisyenler ve işadamlarıyla bir araya gelecek.
Fotoğraf: Doğan Girgin
Kaynak: BYEGM

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284