PTT Kargo Gönderilerinde Yüzde 10 Indirim

PTT, 18-24 Ekim tarihlerindeki kargo gönderilerinde yüzde 10 indirim yapilacak.

PTT Kargo Gönderilerinde Yüzde 10 Indirim

PTT Genel Müdürlügü'nün 172. kurulus yil dönümü ve Kurban Bayrami dolayisiyla PTT kargo gönderilerinde 18-24 Ekim tarihlerinde yüzde 10 indirim yapilacak.
PTT'den yapilan yazili açiklamada, PTT'nin 172. kurulus yil dönümünün 23 Ekim 2012'de kutlanacagi belirtildi.
PTT'nin kurulus yil dönümü ve yaklasan Kurban Bayrami dolayisiyla, 18-24 Ekim 2012 tarihleri arasinda, PTT Kargo ile ulastirilacak gönderilerin yüzde 10 indirimli olacagi bildirildi.
Açiklamada, hizmetlerin daha saglikli yürütülmesi için su uyarilarda bulunuldu:
''Gönderici ve alici adreslerinin tam, dogru ve okunakli yazilmasi, posta kodu yaziminin unutulmamasi, tebrik karti zarflarinin agzinin kapatilmamasi, özellikle çok miktarda tebrik gönderen kisi ve kuruluslarin gise önlerinde beklememeleri için gönderilerin ücret alma makinesi bulunan giselere verilmesi, giselerimizde satilan pul baskili tebrik zarflari ile resimli kartlarin tercih edilmesi, hediyelik esya ve paketlerin gönderilmesinde PTT Kargo hizmetlerinin tercih edilmesi, posta ile gönderilecek hediyelik esyalarin tasima sirasinda hasar görmemesi bakimindan ambalajlarinin saglam olarak yapilmasi, bu amaçla posta giselerinde bulunan ücretsiz kutu ve kargo yollama posetlerinden faydalanilmasi hizmetlerimizin daha saglikli sekilde yürütülmesine yardimci olacaktir.''
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284