Başkan Bayraç Deprem Çalışmalarını Değerlendirdi

50. Bölge Karaman Eczacı Odası Başkanı Zühtü Bahadır Bayraç yapmış olduğu açıklamada deprem sonrası yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Başkan Bayraç Deprem Çalışmalarını Değerlendirdi

Depremzedeler için Karamanlı eczacılar olarak ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Bayraç açıklamasında: “Ülkemizde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan deprem felaketinden sonra tüm halkımız gibi eczacılarımız ve odamız da gerek bölge için gerekse ilimize gelen depremzede misafirlerimiz için elimizden geleni yaptı. Birliğimiz tarafından bölgede kurulan sahra eczanelerimize eczacılarımızın ve vatandaşlarımızın bağışı ile yüzlerce koli ilaç ve tıbbi malzemeyi ulaştırdık. Yine Kahramanmaraş’ta sahra eczanelerinde nöbetler tuttuk.
Depremden kısa bir süre sonra, devletimiz depremzede reçetelerinde muayene ücreti ve katılım payı ödemelerini kaldırmıştı. Fiyat farkları konusu ise daha önce de kamuoyuyla paylaştığımız gibi bu kapsama alınmamıştı.
Konuyla ilgili bir çok kanaldan, parti, siyasi görüş ayırt etmeksizin temaslarda bulunduk.Teknik konularda öneriler sunduk, mağduriyetler hakkında bilgi verdik.Bu kapsamda bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.Son ve en somut desteği , kanun teklifi vererek bizlerden esirgemediği için milletvekili Fahrettin Yokuş’a özel teşekkür ederim. Konunun meclis kapanmadan yasalaşabilmesi için tüm yetkililerden destek beklerim.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284