Başkan Ünüvar “Doğru Bilgiyi İletebilmek Yayıncı İçin Cesaretle Mümkün Olur”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Gözel ve Yönetim Kurulu üyesi Hasan Hüseyin Deniz il yönetimini temsilen 10 Ocak Aktif Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle KGRT KARAMAN’ı ziyaret ettiler.

Başkan Ünüvar “Doğru Bilgiyi İletebilmek Yayıncı İçin Cesaretle Mümkün Olur”

KGRT KARAMAN’ı yakından takip ettiklerini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Gözel İl Başkanı Mahmut Ünüvar imzalı mektubu KGRT Yönetim Kurulu Başkanı Senem Yavuzaslan’a takdim etti ve çalışma hayatında başarılar diledi.

Başkan Ünüvar tarafından gönderilen kutlama mesajında şu ifadelere yer verildi; “Üretkenliğe bağlı yükselişi hedeflerine almayan veya farklı koşullardan etkilenerek küçülmeye giden çeşitli sektörlerin aksine, ilimiz basın sektörünün üretmeye devam etmesi ve geleceğe dair ümitler vermesi gerçekten takdire şayan bir durumdur. Piyasa kaygılarının yoğun olduğu bir dönemlerde ara vermeksizin faaliyetlerine devam edenlerin, mesleğinde kalıcı iz bırakacağı fikri hakimdir.

Karaman ve çevresinde olup biteni, gerek internet haberlerinde gerek yazılı basında yayımlamak üzere sektörümüzün, iki farklı tanıklığı üstlenmesi şehir adına önemsenecek bir olaydır. Maliyet, üretim ve satış konularında ümitsizliğin gündem olduğunu kabullenmek yerine, süreçten güçlenerek çıkmayı ve yeni bir strateji ile kendi gündemini oluşturmayı benimsemek cesaret işidir. Hedef kitle açısından basın; bilgi edinmek-inanmak olduğundan, her ne şartta olursa olsun doğru bilgiyi iletebilmek yayıncı için cesaretle mümkün olur. Hal böyle olunca cesaret; değişimin, başarının ve büyümenin yol haritası gibidir.

Milli siyasetimizin; bünyesinde iman ve cesaretten başka bir gücü olmadığı, fakat Dünya’ya ‘Dur’ dediği dönemlerde de en önemli destekçilerin cesur gazeteciler olduğu hepimizce malumdur. Memleketin her bir yanı işgal altındayken cesaretle mücadeleye giren ve kitleleri harekete geçiren Atatürk’ün yanında, direniş şuuruyla yayın yapan basın mensupları vardı. Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in yaktığı meşalenin ışığı, yazarların ve gazetecilerin özverileriyle yayıldı. 15 Temmuz akşamı tankları milletimizin üzerine süren hainlere karşı “Milletimizin emrindeyiz” diyen liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in sesinin yanında milletin yanında olan basın mensupları vardı. Bunlar ve benzeri örnekler incelendiğinde siyaset ile basının aynı cesaret ve ruh ile aynı hedefe kilitlendiğinde tarihi değiştirdiği görülecektir.

Milli duruş ve Milliyetçi bakış noktasında aynı hedeflerde buluşmayı temenni ettiğimiz yayınlarımızın kadim tarihimizden alacağı ilham vesilesiyle memleket yararına olan her meselede cesaret timsali haberlerle dolu olmasını dilerim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, iletişim ve toplum ilişkileri açısından önemli bir işlev göreceğinize olan inancımız tamdır. Bu vesileyle çalışmalarınızda başarılar diler, 10 Ocak Aktif Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284