Bozkır: “KAREV Olarak Gerekeni Yapacağız”

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV) Başkanı Veli Bozkır, Ankara’da 13 Haziran’da oynanacak olan 3. Lig Play-Off Final’de Karaman FK ile Alanya Kestelspor mücadelesi için Ankara’da faaliyetlerini sürdüren KAREV olarak gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Bozkır: “KAREV Olarak Gerekeni Yapacağız”

TFF 3. Lig’de Karaman’ı temsil eden Karaman Futbol Kulübü, Play-Off 2. Tur ikinci karşılaşmasında Ordu Yeni Şehir Stadı’nda 25 bin taraftarın karşısında Orduspor’u 2-0 mağlup etti. Alınan bu skor ile Final’e yükselen temsilcimiz, Alanya Kestelspor ile 13 Haziran Salı Ankara Etimesgut Eryaman Stadyumu’nda saat 19.00’da kader maçına çıkacak.

KAREV Başkanı Veli Bozkır, Karaman Futbol Kulüp Başkanı Süleyman Han ile görüştüğünü, Ankara’da KAREV olarak neler yapılabileceği konusunda istişare yaptıklarını söyledi. Bozkır, “13 Haziran Salı günü saat 19.00 da Ankara Eryaman stadında oynanacak Karaman FK- Alanya Kestel 3. Lig terfi final maçı için KAREV olarak gerekeni yapacağız. Bugün kulüp başkanımız Süleyman Han beni aradı ve yapılabileceklerle ilgili istişarede bulunduk. Karaman tüm birimleriyle bu müsabaka için üzerine düşeni yapmalı. Valimizi, Belediye Başkanımızı, Milletvekillerimizi Karaman'dan STK lar futbolseverler, Ankara'da bulunan tüm bürokratlarımızı hemşerilerimizi müsabakaya destek olmaya sonrasında İkinci lige yükseliş çoşkumuzu paylaşmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2023, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284