Bunu Yapan İnsan Olamaz

Karaman İbrahim Öktem Caddesi’nde bulunan Küçük Sanayi kapalı otobüs duraklarına yapılan tahribatı yapanlar insan olamaz dedirtti.

Bunu Yapan İnsan Olamaz

Karaman Belediyesi tarafından vatandaşların kış aylarında üşümemesi için yaptığı otobüs kabinlerine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yapılan çirkin tahribat hizmetlere olan saygısızlığı gözler önüne serdi. İbrahim Öktem Caddesi’nde yer alan Küçük Sanayi Otobüs kabini tavanında oluşan hasarlar üzerine konuşan vatandaşlar ise, bu tür saldırıların hem maddi kayıplara neden olduğunu hem de kent estetiğini bozduğunu ifade etti. Otobüs duraklarına yapılan tahribatın, hem vatandaşların güvenliği hem de hizmet kalitesi açısından önemli bir sorun olduğuna dikkat çektiler.

Karaman Belediyesi'nin, bu tür saldırılara karşı kamera sistemi kurmasıyla bunu yapanların kamu malına verilen zarardan ötürü ceza almasını isteyen vatandaşlar kentin güzelliklerine ve hizmetlerine yapılan her türlü saldırının karşısında duracaklarını ve birlikte hareket ederek, şehirlerini daha güzel bir yer haline getireceklerini vurguluyorlar.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2023, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284