“Çalışmalarımızda Gençlerimizi Merkeze Alıyoruz”

Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesi yöneticileri kurumumuzu ziyaret ederek kurumumuz vasıtasıyla Karamanlıları 31 Aralık 2021 Cuma akşamı yapılacak olan “Mekke’nin Fethi” programına davet ettiler.

“Çalışmalarımızda Gençlerimizi Merkeze Alıyoruz”

Anadolu Gençlik Derneği Teşkilat Komisyon Başkanı Mustafa Akgündüz, Dijital İletişim ve Medya Komisyon Başkanı Ali Yıldız ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Recep Toka dernek olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında kurumumuz yöneticisi Senem Yavuzaslan’a bilgiler verdi.

Anadolu Gençlik Derneği’nin gençliği merkeze alan çalışmalarına 47. yılında da devam ettiğini belirten dernek temsilcileri gençlik çalışmalarının ortaokul, lise, üniversite komisyonları ile ayrı ayrı yürütüldüğünü ve her bir komisyonun kendi çalışma takvimi olduğunu söyledi. Anadolu Gençlik Derneği gençlik çalışmaları hakkında yaptıkları bilgilendirmede şu ifadelere yer verdiler: “Ortaokul öğrencileri Kâşif Grupları olarak Cumartesi günleri öğle namazı öncesi dernekte buluşuyor. Kâşif Grupları Kur’an, Hâdis, İlmihâl, Peygamberimizin (SAV) hayatı, gibi dersler yanında Robotik Kodlama, İzcilik, piknik, dijital/online oyunlar ve kültür gezileri gibi faaliyetler yapıyor. Spor komisyonu bünyesindeki İzcilik faaliyetleri ise bu yıl başladı ve izcilik lisansı alan öğrenciler dernekte başlayan çalışmalarına doğada ve Karaman'ın değişik noktalarında devam edecekler. Lise öğrencileri ise Karavan Gruplarında kitap tahlili, doğa yürüyüşleri, kamp faaliyetleri yapıyor ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere rehberlik ve danışmanlık desteği veriliyor”

Derneğin üniversite öğrencilerine İlkadım Kampları, Kantin Buluşmaları gibi çalışmalarla ulaştığını söyleyen yöneticiler salgın nedeniyle geçen yıl online olarak yapılan Mekke’nin Fethi programını bu yıl Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans salonunda gerçekleştireceklerini belirterek tüm Karamanlıları programa davet ettiler. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284