Karaman'ın Türkiye'ye Açılan Markası Sepet Teslim, Dağıtım Ağını Güçlendirdi

Karamanlı vatandaşların pandemi sürecinde en çok kullandıkları ve vazgeçilmezi haline gelen Sepet Teslim büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Karaman'ın Türkiye'ye Açılan Markası Sepet Teslim, Dağıtım Ağını Güçlendirdi

Karaman'dan sonra Konya/Ereğli, Ankara/Polatlı ve Kayseri'de de hizmete giren firma ilimizdeki dağıtım ağını güçlendirerek filosuna yeni araçlar kattı. Bu sayede olumsuz hava şartlarından dolayı kar kış demeden motosiklet üzerinde siparişlerimizi yetiştirmeye çalışan kurye arkadaşlarımızın üşümesinin önüne geçilirken, geciken siparişlerde kısa sürede sıcak bir şekilde kapımıza kadar gelecek.

Bu serüvene Karaman'da başlayıp tüm Türkiye'ye açılma yolunda güzel mesafeler katetildiğini söyleyen şirketin sahibi ve Genel Müdürü Hasan Aktaş;

Sepet Teslim Karaman'dan Türkiye'ye açılıyor

"Sepet Teslim Karaman'ın Türkiye'ye açılan markası haline geliyor. Vatandaşlarımızı gelişen teknolojinin getirdiği yenilikler ve kolaylıklardan faydalandırmak bizleri mutlu ediyor. Özellikle pandemi sürecinde esnaflarımıza büyük katkı sağlayarak sipariş ve dağıtım konusunda destekler verdik. Sadece Karaman'da 75 kişiyi şirketimiz bünyesinde istihdam ettik. Geldiğimiz noktada ise hizmet ağımızı Konya/Ereğli, Ankara Polatlı ve Kayseri'ye açtık. Bu illerde de başlangıçta çok güzel bir ivme yakaladık. Ülkemiz dijitalleşme yolunda hızla ilerlerken ilimiz de dijital platformlardan en çok alışveriş yapılan ilk beş il arasında girdi. Bu konuda hem yerelde hem de ulusalda yapılan yeni projeleri görmek de bizleri mutlu ediyor. İlimizde bu hizmette öncü olmak ise bize gurur veriyor" dedi.

Dağıtım ağımızı güçlendirdik, yeni araçlar filomuzda

Olumsuz hava şartlarına karşı tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirten Aktaş konuşmasını şöyle tamamladı; "Malumunuz kış aylarındayız. Olumsuz hava şartlarının, vatandaşlarımızın kapılarına kadar götürdüğümüz hizmeti sekteye uğratmaması için elimizden geldiği kadar bütün önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Başta gece gündüz, kar kış demeden siparişlerimizi kısa sürede yetiştirmeye çalışan çok değerli kurye arkadaşlarımızın üşümemesi, olumsuz hava koşullarının her hangi bir can veya mal kaybına neden olmaması, siparişlerinizin daha güvenli, sıcak ve kısa sürede kapılarınıza kadar gelmesi için dağıtım ağımızı güçlendirerek yeni araçları filomuza kattık. Bu hayatta para kazanmaktan daha değerli unsurlarında olduğu bilincini yitirmeyerek Karaman'a ve ülkemize daha kaliteli, daha güvenilir ve günlük yaşama yardımcı olabilecek kaliteli hizmetleri sunmak için var gücümüzle çalışacağız. İlimizi tüm Türkiye'ye tanıtmanın gururunu yaşayacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Vatandaşlarımıza bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz."

Sepet Teslim Mobil Uygulamasını Play Store ve Google Play'dan indirerek hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için: [email protected] - 0850 305 05 44


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284