Karaman Kazımkarabekir Belediyesi’nden Asfaltlama Çalışması

Karaman’ın Kazım Karabekir Belediyesi’ne bağlı ekipler ilçenin çeşitli cadde ve sokaklarında sıcak asfalt çalışması yaptı.

Karaman Kazımkarabekir Belediyesi’nden Asfaltlama Çalışması

Kazım Karabekir Belediyesi, ilçe genelindeki cadde ve sokakların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını yapılan program dâhilinde yürütmeye devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Emsalhayat Mahallesi ile Oba mahallesindeki muhtelif noktalarda sıcak asfalt serim çalışması yaptı. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, ‘’Planlanan bölgelerde yama, serim veya onarım şeklindeki çalışmalar aralıksız devam ediyor’’ dedi.

Deforme olan yolların yaz mevsiminden kaynaklı toz oluşturduğunu belirten Başkan Boyacıoğlu konuyla ilgili açıklamasında; ‘’Bozulma nedeniyle sürücülerin güvenliğini tehdit eden yollar veya deforme olması nedeniyle aşırı tozlanma gibi durumların yaşandığı soka veya caddelere hemen müdahale etmek gerekiyor. Bu nedenle yol bakım ve onarım planlamamızı ilçe sınırlarındaki aciliyet arz eden bölgelere öncelik vererek yapıyoruz. Planlanan takvim tamamlandığında ilçe sınırlarında yazın toz, kışın ise çamur gibi rahatsızlık verici bir durum kalmamış olacaktır. Tedarik noktasındaki gayretlerinden dolayı İl Genel Meclisi Üyelerimize ve ekipman desteği nedeniyle Karaman Belediyesi’ne teşekkür ediyorum’’ sözlerine yer verdi.

Asfalt serimi yapılan bölgelerdeki çalışmaları inceleyen Başkan Boyacıoğlu daha sonra ise Belediye tarafından gerçekleştirilen aşure ikramına katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284