Karaman’da 02.02.2022 Yoğunluğu

Evlilik günlerini özel bir tarihle taçlandırmak isteyen çiftler, 02.02.2022 tarihinde evlenmek için sıraya girdi. Yoğunluğun yaşandığı Karaman Belediye Başkanlığı Mümine Hatun Nikah Salonu’nda ardı ardına 9 nikah kıyıldı.

Karaman’da 02.02.2022 Yoğunluğu

Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi ilimizde de evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen çiftler nikah salonlarına akın etti. Bu sebeple Mümine Hatun Nikah Salonu’nda yoğun bir gün yaşandı. 02.02.2022 günü evlenmek için günler öncesinden yerlerini ayıran çiftler, sevdikleriyle birlikte salona geldi. Nikah tarihlerine bir anlam katarak bugünü seçen 9 çift, “Evet” diyerek birlikte bir ömür mutluluk için ilk adımı attı.

Bu özel günde evlilik için ilk adım atan çiftler arasında ilimiz Seki Çeşme Mahalle Muhtarı Raziye Ünlü’nün kızı Nejla Ünlü ile Ali Koç çifti de yer aldı. Mümine Hatun Nikah Salonu’nda saat 15.00’da gerçekleşen nikah merasimi törenine genç çiftin yakınları katıldı. Evlendirme Müdürlüğü Memuru Ümit Özyurt da bu özel günde beraberliklerini anlamlandırmak için imza atan çiftleri tebrik ederek bir ömür mutluluklar diledi.

Karamanın Sesi Gazetesi olarak genç çifti tebrik eder bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Haber: Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284