Karaman’da Bisiklet Satışları Ne Durumda ?

Bahar ve yaz aylarında bisiklet fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar…

Karaman’da Bisiklet Satışları Ne Durumda ?

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte spor ve gezinti için en güzel seçeneklerden bisiklet, motor ve elektrikli bisikletler ilgi odağı oldu. Elektrikli bisiklet ve bisiklet satıcısı  Muhammed Emin Kaya vermiş olduğu röportajda şunları dile getirdi;

Bisiklet satışları, günümüzde geçen seneye örnek verecek olursak geçen seneye göre fiyatları çok kötü. Fiyat artışları alım gücünün üzerinde olduğu için satışlar düşük. Ben yıllardır bisiklet ticareti yapıyorum. Bugün sanayiyi kurmak için önce yolu yapmak lazım. Bisiklet satışını artmak için de bisiklet yolu yaptırmak lazım.

Dikkat verseniz anda İsmet Paşa'da tek bir bisiklet yolu var. Onu da parkur otopark park olarak kullanıyoruz. derseniz çocuk grubuna satıyoruz. Ama genç ve büyükler için bisiklet satmak neredeyse imkansız. Ama insanlarda bisiklet tutkusu yok. Karamanlı halkımızda bisiklet tutkusu yok. Bunu özendirmek lazım. Özendirme nasıl olur derseniz bisiklet yolu, uygun bisiklet ve gezi alanları, kır gezintileri yapılarak. Şu anda binebileceğiniz bir bisiklet 5 bin TL’den başlar. Beş bin lira. Çocuk bisikletleri 1850 TL’den başlıyor. Halbuki bisiklet ulaşım için masrafsız. Hem spor yapıyorsun hem de varacağın yere seni götürüyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2023, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284