Kazımkarabekir’de 19 Mayıs Kutlamaları

İlimiz merkez Kazımkarabekir İlçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hafta boyunca düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Kazımkarabekir’de 19 Mayıs Kutlamaları

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında hafta başında Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şakir Çolak ile beraberindeki öğrencileri makamında kabul etti.

Kutlama programı 19 Mayıs Perşembe günü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kutlamalar gençlik yürüyüşünün akabinde Kazımkarabekir kapalı spor salonunda devam etti.

İlçe Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık ve Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Program da şiirler, kompozisyonlar, folklor ekibi halk oyunları, tekvando ekibi gösterileri sunuldu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284