MEB’den Deprem Bölgesinde Görev Alan Gönüllü Öğretmenlere Teşekkür

6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrasında bölgedeki arama-kurtarma ve destek faaliyetlerinde görev alan Karaman Millî Eğitim Müdürlüğü AKUB, ilk yardım ve destek hizmetleri çalışanlarına İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından plaketleri verildi.

MEB’den Deprem Bölgesinde Görev Alan Gönüllü Öğretmenlere Teşekkür

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer tarafından gönderilen teşekkür plaketi, 11 ili etkileyen yüzyılın felaketinin ardından ilk günden itibaren Hatay’ın Belen ilçesinde arama kurtarma ve destek çalışmalarında gönüllü olarak görev alan 66 öğretmen ve personele takdim edildi.

Plaket töreninde konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, ülkemizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmaya yönelik ilk andan itibaren bölgede bulunan gönüllü eğitimciler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline üstün gayret ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

Milli eğitim camiası olarak ihtiyaç anında her zaman milletimizin yanında olunduğunu vurgulayan İl Müdürü Çalışkan, 6 Şubat’tan bugüne deprem bölgesinde arama kurtarma, ilk yardım, eğitim, psikodestek ve diğer yardım çalışmaları ile eğitim ordusunun afetzede vatandaşların yanında yer aldığını ve çalışmalara devam edildiğini söyledi.

Plaket töreninin ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla program son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284