OSB’de Karaman Belediyespor’a Finans Desteği Değerlendirildi

Karaman Valisi Mehmet Alparslan Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek ile birlikte Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığını ziyaret etti.

OSB’de Karaman Belediyespor’a Finans Desteği Değerlendirildi

İş adamı Kemal Boynukalın Başkanlığında OSB Müdürlüğü önünde karşılanan heyet, daha sonra OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Ateş, Esat Şen, Işık Duru, Ahmet Kapar, Yunus Küçükcicibıyık ve Hidayet İş ile OSB Müdürü Yasin Ünüvar’ın da hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Karaman Valisi Mehmet Alparslan Işık’ın başkanlık ettiği toplantıda, öncelikle Karaman’ı Türkiye 3. Lig’de temsil eden Belediyespor’a yönelik finansal desteği sağlanması konusunda fikir birliği yapıldı. 

ORTAK GÖRÜŞLER BİLDİRİLDİ

OSB Yönetimi ve İş dünyasına yapılan destek çağrısının yanı sıra OSB Yönetim Kurulu, imkanlar ölçüsünde her zaman destek sağlayacaklarını belirterek, OSB dışında da Karaman’ın ve Karaman’da sivil toplum kuruluşlarının da bu destek çağrısına kulak vermesi gerektiği belirtildi.

Yine toplantıda görüşülen fikir birliği ile Karaman ekonomi dünyasında faaliyet gösteren başta Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ile sermaye sahibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da Karaman tanıtımına her daim destek sağlayacak ortak sorunlarından biri olan spora destek konusunda ellerini taşın altına koyabileceği hatırlatıldı.

Karaman’da süre gelen pandemi süreci ve alınan tedbirlerin de hatırlatıldığı toplantıda ayrıca ilde süregelen yatırım süreci ve olanakları da ele alındı. Ziyaret OSB Yönetim ve üyeleri ile karşılıklı görüş, talep ve temennilerin ardından sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284