Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Ortaokulunda Proğram Düzenlendi

Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Ortaokulunda şehitlik köşesi, kütüphane, zekâ oyunları ve yazılım ve tasarım atölyesinin açılışı proğramı gerçekleştirdi.

Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Ortaokulunda Proğram Düzenlendi

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başlayan program, okul müdürü Ayhan İncedal’ın okulun tanıtımı ve açılışı yapılacak bölümlerle ilgili yaptığı açılış konuşmasının ardından Şehidimizin annesi Gülten Dündar’ın konuşmasıyla devam etti.

 Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın fotoğraflarıyla derlenen video gösterimi, şiirlerin okunması ve ardından Kur-an tilaveti ile İl Müftüsü tarafından yapılan ve katılımcıların eşlik ettiği Şehitlerimiz adına yapılan dualar ve Mevlid-i Şerif okunmasıyla devam eden programda, okula yardımlarda bulunan hayırseverlere Vali Işık ve protokol üyeleri tarafından plaket ve hediye takdimi gerçekleştirildi. Daha sonra okulda Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Şehitlik köşesinin, kütüphanenin, zekâ oyunları salonunun ve yazılım ve tasarım atölyesinin açılışını yapan Vali Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık, bu bölümleri inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı ve katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Okul bahçesinde Şehitlerin ruhu için verilen ikram esnasında Mevlid-i Şerif için Konya Polis Özel Harekâttan gelen Şehidin silah arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden Vali Işık, ardından öğrencilerin ve katılımcıların masalarını gezerek bir süre sohbetlerde bulunduktan sonra okuldan ayrıldı.

 Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Ortaokulunda düzenlenen programa, Vali Mehmet Alpaslan Işık ve eşi hanımefendi Munise Işık, Belediye Başkan Vekili Bekir Küçüktürk, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile davetliler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2021, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284