Sıfır Atık Projesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında Sıfır Atık Projesi Kapsamında Yürütülen Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Sıfır Atık Projesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Valilikte düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi çalışmalarının ilimizdeki genel durumu, Sıfır Atık Projesi kapsamında kurulan üniteler, yapılması gereken çalışmalar ve Sıfır Atık Projesi’nin ilimize katkıları gibi konular görüşüldü.

Sıfır Atık Projesi’nin uygulanması ve geri dönüşüm bilincinin toplumumuzun her kesiminde yaygınlaşması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade eden Vali Tuncay Akkoyun, “Ortak evimiz dünyayı daha yaşanılabilir kılmak, gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur. Sıfır atık projesi hem ilimiz hem de ülkemiz için önemli bir fırsattır. Projenin eksiksiz yürütülmesi için gerekli çalışmaları titizlikle yapmamız gerekiyor.” dedi.

Toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Fikret Onhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve Karaman Belediye Başkan Yardımcıları Kazım Gücüyener ile Eyüp Hüsamettin Aslan da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284