Ticaret Borsasında Ulusal Hububat Konseyi Toplandı

Ulusal Hububat Konseyi'nin Olağan Genel Kurulu Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ticaret Borsasında Ulusal Hububat Konseyi Toplandı

Bitkisel Üretim Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir, Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar ve TOBB Borsalar Konsey Başkanı Hüseyin Çevik'in açılış konuşmaları ile başlayan Olağan Genel Kurula, Ulusal Hububat Konseyinin üyeleri, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile sektör temsilcileri, Akademisyenler ve Ziraat Odası Başkanları katılım sağladı.

Konseyin Genel Kurul Toplantısına Karaman Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Ekrem Çavaş katıldı.

Konya Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Serpi faaliyet raporu, Sabahattin Yumuşak gelecek dönem iş planı, Namık Köklüsoy gelir – gider bütçesini sundu. Yönetim Kurulu üyesi Bayram Sade de hububat gelişimi ile pandemi ve savaş ekseninde piyasalarda yaşanan gelişmeler çözüm önerilerini kapsayan bir sunum yaptı.

Ulusal Hububat Konseyi'nin seçimli Olağan Genel Kurulunda Konseyin yeni yönetim kurulu, araştırma ve danışma kurulu ile denetleme kurulları oluşturuldu. Yapılan seçimlerde güven tazeleyen Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar ve ekibi gelecek dönemle ilgili projelerini paylaştı.

Toplantı ile ilgili değerlendirme de bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ekrem Çavaş; “Türkiye’nin tarım sektörünün önemli bir düşünce ve meslek kuruluşlarından biri olan Borsamızın da üyesi olduğu Ulusal Hububat Konseyi Olağan Genel Kurulun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi

Bölgedeki diğer borsa başkanları ve yönetici arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Bölgemizin tarım potansiyeli hakkında ve hububata dayalı ilgili gelişmeler ve sorunlar masaya yatırıldı, fikir alış-verişinde bulunduk, bölgeyi ilgilendiren konuların ele alınması ve tartışılması, çözüm önerilerinin üretilmesi ve sunumu olumlu yöndeydi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Ulusal Hububat Konseyinin Olağan Genel Kurulunda yönetime seçilen Başkan Özkan Taşpınar ve Yönetim Kurulu üyelerini tek tek tebrik ederek, sektörün gelişmesi adına yapılacak olan çalışmalarda Karaman Ticaret Borsası olarak her zaman destekçileri olunacağının altını çizdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284