Tuncay Akkoyun Başkanlığında Yapıldı

Karaman genelinde gerçekleştirilen istihdam, istihdamı koruma, geliştirme ve işsizliği önlemeye yönelik faaliyetlerin değerlendirildiği İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 2. Olağan Toplantısı Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında yapıldı.

Tuncay Akkoyun Başkanlığında Yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Denetim Raporu'nun kurula sunulmasıyla başlayan toplantıda, Ocak -Mart  döneminde yapılan faaliyetler okundu.

Geçmiş toplantı kararlarının gerçekleşme durumunun değerlendirildiği toplantıda, 2022 yılında 213 engelli vatandaşımızın özel sektörde işe yerleştirildiği ve hedef bazlı sıralamada 81 il içerisinde 5. sırada yer aldığı belirtildi.

Toplantıda ayrıca Engellilerin istihdamı ve mesleki eğitimleri ile Kadın Kooperatifciligi ve Kadın Girişimciliği ile ilgili yapılması gerekli görülen konular görüşüldü.

Valilik Yunus Emre Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Abdullah Emre Özefe, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güventürk, İŞKUR Müdürü Şevket Sarıkaya, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2023, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284