Vali Işık Ayrancı İlçesini Ziyaret Etti

Vali Mehmet Alpaslan Işık, ilimize bağlı Ayrancı ilçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Işık Ayrancı İlçesini Ziyaret Etti

Ayrancı kaymakamlığı ile ilçedeki ziyaretlerine başlayan Vali Işık, Cumhurbaşkanlığının 20 Ağustos 2021 tarih ve 2021/412 sayılı kararı ile Ayrancı ilçe kaymakamlığına atanan Fatih Eroğlu’nu tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında daha sonra Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Işık, yeni görünümüyle birlikte kamuya daha kaliteli hizmet vermesi beklenen Belediye Binasının hayırlı olması dileklerinde bulunarak Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı’dan belediyenin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ayrancı ilçesindeki ziyaret ve incelemelerini daha sonra Divle köyü ile sürdüren Vali Işık,  Divle obruk mağarasında muhafaza edilen ve ilimizin tescilli ürünlerinden biri olan divle obruk peynirinin oluşum aşamaları ile birlikte ilimiz ve ülkemiz ekonomisine sağladığı katma değer hakkında yetkililerden bilgiler aldı. İnönü mesire alanındaki ziyaret ve incelemelerinin ardından ilçeye bağlı Hüyükburun köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Vali Işık, bir süre sohbet ettiği köy halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Işık’ın Ayrancı ilçesindeki ziyaret ve incelemelerine Ayrancı Kaymakamı Fatih Eroğlu, Sarıveliler Kaymakamı Ayşegül Efe, Başyayla Kaymakamı Muttalip Çetin, Kâzımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284