Vali Işık’tan Yılbaşında Moral Ziyareti

Vali Mehmet Alpaslan Işık, yeni yıl dolayısıyla İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği yılbaşı güvenlik tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Vali Işık’tan Yılbaşında Moral Ziyareti

Gerçekleştirilen denetimler kapsamında Vali Mehmet Alpaslan Işık, polis ve jandarma karakolları ile birlikte şehir merkezi ile şehir giriş ve çıkış noktalarında oluşturulan güvenlik noktalarının yanı sıra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Belediye İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yılbaşı gecesi halkın güvenliği ve huzurlu bir yılbaşı geçirmelerine yönelik yapılan denetimlerde Vali Işık, ziyaret ederek incelemelerde bulunduğu polis ve jandarma karakolları ile trafik uygulama noktalarında görev yapan emniyet ve jandarma ekiplerinin yeni yılını tebrik ederek görevlerinde kolaylıklar diledi. Halkımızın emniyeti ve güvenliği için gece gündüz demeden özverili ve fedakârca çalışan polis ve jandarma ekiplerine teşekkür eden Vali Işık, yol kontrolleri sırasında durdurulan araç sahibi ve yolcuların da yeni yıllarını tebrik ederek sağlıklı ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için trafik kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

Yılbaşı denetimler çerçevesinde daha sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret ederek hastane personelinin yeni yıllarını tebrik eden Vali Işık, fedakârca ve özverili bir şekilde görevlerini yürüten sağlık çalışanlarına teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Vali Işık, hastane ziyaretinde tedavi olmak için sıra bekleyen hasta ve hasta yakınlarıyla da bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

“Yeni Yılın ilk bebeklerine Sürpriz Ziyaret”

 Acil müşahede bölümünde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Işık, hastane ziyareti sırasında henüz dünyaya yeni gözlerini açan 2022 yılının ilk bebeklerini ve annelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yılbaşı denetimleri çerçevesinde Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil sağlık hizmetleri istasyonunu da ziyaret eden Vali Işık, bir süre sohbet ettiği personelin yeni yılını tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 Belediye İtfaiye Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve müdürlük personeli tarafından karşılanan Vali Işık, yeni yıllarını tebrik ettiği İtfaiye personelinin zor ve kutsal bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek kurum personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yılbaşı gecesi gerçekleştirdiği ziyaret ve denetimlere; Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya ve İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284