Avrupali Egitimcilerin Il Milli Egitim Müdürlügü Ziyareti

Vali Ali Akan Ilkögretim Okulu’nun Comenius Projesi hazirlik ziyareti kapsaminda Italya, Romanya, Ispanya, Litvanya ve Çek Cumhuriyeti’den gelen okul idarecileri ve ögretmenlerden olusan 5 kisilik proje ekibi Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Hasan Hüseyin Oduncu’yu ziyaret etti.

Avrupali Egitimcilerin Il Milli Egitim Müdürlügü Ziyareti
Il Milli Egitim Sube Müdürü M.Akif Duman ve Projeler Koordinasyon Ekibinden Bayram Gerçek’in de katildigi ziyarette, Vali Ali Akan Ilkögretim Okulu Müdürü Ahmet GÖKSU;“ Comenius Programi kapsaminda ilimize gelen proje ortaklarimiz Türk Egitim Sistemini yakindan tanima sansini yakaladi. Avrupali egitimcilerimiz okulumuzda ve ilimizde geri dönüsüm konusunda farkli uygulamalari görme firsati bularak, proje çalismalarimizi ve yapmayi planladigimiz faaliyetleri degerlendirdiler. Katilimcilarimizi ülkemizde ve ilimizde agirlamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Ispanya katilimcisi Joze Gimavnes ise “Öncelikle Türkiye’de gördügümüz sicak ve yakin ilgiden çok memnun kaldigimizi söylemek istiyorum. Yapmayi planladigimiz proje ile ülkelerimizde geri dönüsüm ile ilgili iyi uygulamalari gelistirmeyi ve çevre bilincini artirmayi amaçlamaktayiz” dedi.
Avrupa’nin farkli ülkelerinden gelen idareci ve ögretmenleri agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Hasan Hüseyin Oduncu, “Bugün yine bir Avrupa Birligi projesi kapsaminda Avrupa’nin farkli ülkelerinden gelen 5 kisilik katilimci grubu ilimizde agirliyoruz. Bildiginiz gibi geçmisten günümüze geri dönüsüm konusu dünyanin en önemi önceliklerinden bir tanesidir. Bizden sonra gelecek olan nesillere temiz ve güzel bir dünya birakmak hepimizin insanlik görevidir. Bu anlamli proje kapsaminda ilimize gelen misafirlerimize tekrar hos geldiniz diyor, projeler araciligi ile ülkelerimiz arasinda dostluk ve baris köprüleri kurulmasina vesile olan idareci ve ögretmenlerimize tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284