Karaman’in Duble Birincisi Ugur’dan

Açiklanan LYS sonuçlarina göre MF puan türlerinin tümünde Ugur Dershanesi ögrencilerinden Hamza Yusuf Çakir Karaman Il Birinciligini elde etti.

Karaman’in Duble Birincisi Ugur’dan
Konuyla ilgili açiklama yapan Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven YGS’nin tüm puan türlerinde Karaman IL Birincisi olan ögrencimiz Yusuf Hamza Çakir LYS’de de basarisini devam ettirerek MF puan türlerinin tamaminda Karaman Il Birincisi olmustur. Genel basari siralamasinda da MF puan türünde Türkiye 270. si olarak Bogaziçi, ODTÜ gibi Türkiye’nin sayili okullarinda egitim görmeye hak kazanmistir. Dershanemiz LYS de elde ettigi birinciligin yaninda kitlesel olarakta büyük bir basari yakalayarak ilk bine, ilk onbine ve ilk ellibine birçok ögrenci katmistir. Bu sonuçlarin tamamini basin yoluyla halkimizla paylasacagiz. Her yil gerek SBS gerekse YGS ve LYS de elde ettigimiz basarilarla Karaman’da güvenin, disiplinin ve basarinin sembolü olduk. Hedefimiz her zaman çagin gereksinimlerini dikkate alarak ülkemiz adina yüksek nitelikli insan gücü yetistirmektir. Ögrenci odakli ve temelinde sevgi olan egitim anlayisimizla Karaman’in dört bir yanindan farkli okullardan farkli hayallerle gelen ögrencilerimizi Ugur çatisi altinda bulusturup onlarin hayallerinin gerçeklestigini görmek bizleri mutlu etmistir. Bu basarida emegi geçen basta ögrenci ve velilerimiz olmak üzere katkisi olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.
Konukseven tercih dönemi ile ilgilide uyarilarda da bulunarak yapilacak tercihlerde mutlaka bir uzmandan yardim alinmasi gerektigini LYS tercih döneminde 3 rehber ögretmenimizle Karaman’da tüm ögrencilere tercih danismanligi yapacaklarini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284