Özel Babaoglu Satranç Turnuvasi Yapildi

Babaoglu Koleji ve Satranç Il Temsilciligi ve tarafindan düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Turnuvasi, 21–22 Nisan 2012 tarihlerinde çok sayida ögrencinin katilimiyla gerçeklesti. Ögrenci velilerinin de yogun ilgi gösterdikleri turnuva Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu adina geleneksel olarak 3. sü düzenlenen turnuva Piri Reis Kültür Merkezi’ndeki satranç egitim merkezinde yapildi.

Özel Babaoglu Satranç Turnuvasi Yapildi
Turnuvada, 8 yas alti kiz erkek, 10 yas alti kiz ve erkek ve 14 yas alti kiz erkek kategorilerinde yaklasik 300 ögrenci mücadele etti.
Gün boyu çok çekismeli mücadelelerin yasandigi turnuva sonunda dereceye giren ögrenciler Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu tarafindan altinla ödüllendirildi. Hem kizlarda hem de erkeklerde her üç kategorinin birincilerine altin hediye edildi. Dereceye giren diger ögrencilere madalyon, çesitli hediyeler ve katilim belgesi verildi. Okul müdürü Hilmi Erdogdu, “Spora, sporcuya ve ögrencilerimizin egitimine, kurum olarak destegimiz devam etmektedir. Düsünmeye ve zihni gelistirmeye yardimci olan satranç bransina ilgi gösteren çocuklarimizi desteklemek amaciyla üçüncüsünü düzenledigimiz turnuvaya katilan bütün sporcularimiza ve ailelerine tesekkür ederim. Ayrica ilimizde sik sik yarismalar yaparak satranç sporuna olan ilgiyi her geçen gün artiran satranç il temsilciligine, karsilasmalari yöneten hakemlere, satranç ögretmenimize, Bifa A.S.’ye ve katkisi olan herkese tesekkür ederim.” dedi.
BIFA’DAN HERKESE KITAP
Turnuvada ögrencilere ve ögrenci velilerine Bifa Bisküvi A.S. tarafindan meyve suyu, kek ikram edildi. Ayrica turnuvaya katilan tüm ögrenci ve velilere yine Bifa A.S. tarafindan kisisel gelisim kitaplari armagan edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284