“Agaç Orman Ürünleri Ve Mobilya Sektörü Kümelenme Paneli” Yapildi

Mevlana Kalkinma Ajansi ile Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi’nin ortaklasa düzenledigi “Karaman Agaç Orman Ürünleri ve Mobilya Sektörü Kümelenme Paneli” geçtigimiz gün Ticaret ve Sanayi Odasi`nda gerçeklestirildi.

 “Agaç Orman Ürünleri Ve Mobilya Sektörü Kümelenme Paneli” Yapildi
Panele, Vali Yardimcisi Erkan Isa Erat, Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, MEVKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman, TSO Yönetim Kurulu üyesi Ersin Atik ve agaç ve mobilya sektörüyle istigal eden üyeler katildi.
Panelin açilisinda bir konusma yapan MEVKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman'in ardindan söz alan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu üyesi Ersin Atik yaptigi konusmada “Sektör temsilcilerinin bir araya gelerek sektörün ekonomiye katkisini artirma noktasinda çalismalarda bulunmasi büyük önem tasimaktadir. Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi olarak, sektör temsilcilerinin birlikte hareket etmesine çok önem vermekteyiz” dedi.
Panelde Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ziya Burhanettin Güvenç, Necmettin Erbakan Üniversitesi Iktisat Bölümünden Yrd. Doç.Dr. Birol Mercan, Mevka Uzmani Turgut Yokus, Türkiye'de Kümelenme Politikalari, Sektörel Bakis, Sektörün bugünü ve gelecegi, Konya Otomotiv Yan Sanayi Is Kümesi ve Kümelenme Tesvikleri konularini ele aldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284