ING Bank Su Faturasi Tahsilâtina Basladi

ING Bank Karaman Subesi bankacilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

 ING Bank Su Faturasi Tahsilâtina Basladi

ING Bank Sube Müdürü Remzi Gülseven, haber merkezimizi ziyaret ederek bankanin yeni hizmetleri konusunda bilgiler verdi.

Gülseven, “Bankacilik islemlerinin yani sira subemizde elektrik, dogalgaz, telefon faturalarina ilaveten su faturasi tahsilatina baslanmistir. Vatandaslarimiz su faturalarini ister otomatik ödeme talimati ile isterse subemize gelerek ödeyebilirler. Subemizde ayrica ING Günlük adinda bir hizmetimiz var. Bu hizmet nedir diye sorarsaniz bireysel müsterilerimize yönelik tüm temel bankacilik ihtiyaçlarinin tek bir basvuru ile sunuldugu çok avantajli bir bankacilik paketidir. ING Günlük’te Vadesiz Mevduat Hesabi, Destek Hesap, ING Bonus Card ve Otomatik Fatura Ödeme Talimatlari bulunur. Ayrica, hesaplariniza sube disi kanallarimizdan erisim saglayan ING Nakit Kart ve Internet/Telefon Bankaciligi Kullanici Kodu da paketle birlikte size kolaylik saglar” dedi.
ING Günlük avantajlari konusunda da bilgiler veren Gülseven, “ING Günlük kapsaminda ING Bonus Card için yillik üyelik aidati, internet ve telefon bankaciligindan yapacaginiz EFT ve havale islemleri için masraf ve Günlük Paket hesabiniz için hesap isletim ücreti ödemezsiniz. Paket hesabiniza bagli otomatik fatura ödeme talimatinizdan ise her ay %2 bonus kazanirsiniz. Kredi kartinizin ödemesi, ödeme gününü takip etmenize gerek kalmadan paket hesabinizdan, paket hesabinizda yeterli bakiyeniz olmamasi halinde ise destek hesabinizdan tahsil edilir. Böylelikle günlük bankacilik islemlerinizi masrafsiz olarak gerçeklestirirken, otomatik fatura ödemeleriniz için de her ay bonus kazanirsiniz” diyerek sözlerini tamamladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284