Bu Kursla Herkes Bilgisayar Kurdu Olacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi bünyesinde açilan bilgisayar kurslari ile bilgisayar bilmeyen kalmayacak.

 Bu Kursla Herkes Bilgisayar Kurdu Olacak

Karaman’da gençlere yönelik yapilan faaliyetlerle ve ücretsiz kurslar ile örnek teskil eden Karaman Gençlik Merkezi yeni kurslari ile gençlerin ilgi odagi olmaya devam ediyor.

Hafta içi her gün bilgisayar egitmeni Dilek Hopyar esliginde egitim gören 20 ögrenci, on parmak yazim teknigi, Word, Excel, Powerpoint ve çesitli teknikleri ögrenerek, ise girmek istediklerinde bilgisayar konusunda zorluk yasamayacaklar.
Gençlik Merkezi bünyesinde açilan kurslara yogun ilginin oldugunun belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, ”Karaman Gençlik Merkezi’nde, gelecegimizin teminati gençlerimiz için faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’nde branslarinda uzman egitmenler, yediden yetmise, genis yas yelpazesinde bilgi aktariyor. Egitimler yas araliklarina göre gruplara ayriliyor ve son teknoloji ürünü bilgisayarlarin yer aldigi bilgisayar kursuna gençlerimiz büyük ilgi gösteriyorlar” dedi.
Bilgisayar kursuna özellikle bayan kursiyerlerin ilgi gösterdigini belirten Kisacik, verilen bilgisayar kursu sonunda basarili kursiyerlere sertifikalari verilecegini kaydetti.
Kursiyerler, Karaman Gençlik Merkezinin bilgisayar kursu açmasindan memnun kaldiklarini belirterek, kursu açan yetkililere tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284