Çocuklarimiz Umutlarimiz Yarinlarimiz Konulu Proje Tanitildi

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programi kapsaminda, Il Emniyet Müdürlügü’nce yürütülen ve Il Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ile Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü’nün isbirliginde gerçeklestirilecek olan “Çocuklarimiz, Umutlarimiz, Yarinlarimiz” adli projenin tanitim toplantisi Piri Reis Kültür Merkezi’nde yapildi.

 Çocuklarimiz Umutlarimiz Yarinlarimiz Konulu Proje Tanitildi

Toplantiya Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Emniyet ve Milli Egitim Sube Müdürleri ile bazi daire müdürleri ve ögretmenler katildi.

Toplantinin açilisinda konusan Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürü Aydin Sögütlü projenin amaci konusunda bilgi verdi.
Daha sonra Emniyet Müdürü Mehmet Sahne yaptigi konusmada, “ÇOGEP projesiyle ilgili bu ikinci faaliyetimiz oluyor. Geçen yil gelecek sizlerle gelecek projemiz büyük ilgi gördü. Hatta ulusal kanallarda bu projemizle ilgili reklâmlar yapildi. Bu yil devamiyla birlikte Gençlik merkezilerimizde özellikle seçilmis 80 tane hedef ögrenciye egitim amaçli, toplumda sorunlar yasayan çocuklarimizi egitmek amaciyla bu yilki projemizi hayata geçirecegiz. Bu projede bize destek olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.
Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’da, “Egitim uzun süreçli bir istir ve bu uzun süreçli iste bütün kurum ve kuruluslara önemli görevler düsüyor. Karaman’a geldigimden bu tarafa bu örnegin en belirgin faaliyetini gösteren Emniyet teskilatimiz. Biz erdemli davranislari çocuklarimiza kazandirirken bizimde bu tarzdaki güvenlik odakli projelerde yer almayi önemsiyoruz. Emniyetimizin geçen yil ve bu yil yaptigi proje hakikaten çocuklarimiz için son derece yararli sonuçlar doguruyor. Geçen yil uygulanan projenin örnegini ben kendi çocugumda gördüm. Bu sebeple bu tür projelerin çok kiymetli oldugunu düsünüyor ve kurum olarak destegimizin devam edecegini belirtmek istiyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284