Dede Ve Torunun Spor Aski

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Polis Haftasi etkinliklerinde dede ve torunun spor aski.

 Dede Ve Torunun Spor Aski

Karaman Il Emniyet Müdürlügü tarafindan Polis Teskilatinin 170. yili dolayisiyla düzenlenen Sube Müdürlükleri arasi voleybol sampiyonasi ödül töreni esnasinda sahaya inerek top oynamaya baslayan torununa eslik eden dedenin spor aski gözlerden kaçmadi.

Ilginin ve katilimin yogun oldugu Polis Haftasi etkinlikleri ödül töreni esnasinda sahaya inerek tüm protokol ve izleyicinin sempatisini kazanan dede ve torunun ortaya koydugu spor aski, sporun insan iliskilerinde ne kadar önemli bir pay sahibi oldugunu bir kez daha gözler önüne serdi. Küçük yastaki torununun o kalabalikta saha inerek top oynadigini gören dede, torununu sahadan çikarmak yerine ona eslik ederek onunla vakit geçirmesi bizlere 7’den 70’e herkesin sporun içinde olmamiz gerektigini bir kez daha hatirlatti.
Peki, Spor Neden Bu kadar Önemli
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak Karaman ve çevre köy ve kasabalarinda gençleri sporun içine çekmek ve gençlerimize spor kültürünü asilamak için çalismalarimiza araliksiz olarak devam ediyoruz. Çünkü hareket olmayan yerde yasam yoktur! Sagligi gelistirmenin ve kendimizi huzurlu hissetmenin en ucuz ve en etkili yolu fiziksel aktiviteyi arttirmaktir.
En hafif fiziksel aktivite bile, ilk andan itibaren insanin moralini yükseltir, sinirlerini yatistirir, zihnini dinlendirir, iyimserlik ve nese yaratir. Düzenli olarak devam ederseniz; uykularinizi düzene sokar, kaslarinizin gücünü arttirir, eklemleri, bag dokularini, tendonlari ve kemikleri güçlendirir. Ayni zamanda tüm kan dolasimini canlandirir ve kalp atislarinizi ayarlar. Kaslarinizi pompalayarak, vücutta biriken atik maddelerin disari atilmasini saglar. Hormon seviyelerini ve metabolizmayi düzenler, savunma sistemini güçlendirir ve birçok hastaligi önler.

Bu nedenle Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak, hareketsizligin yasami söndürdügünü belirterek, hareket, yasamdir! Isleyen demir isildar diyoruz ve 7’den 70’e herkesi spor yapmaya davet ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284