Dinçer’den Köyüne Ziyaret

Milli Egitim ve Çalisma ve Sosyal Güvenlik eski Bakani Istanbul Milletvekili hemserimiz Ömer Dinçer, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilimiz Karaman’daydi.

 Dinçer’den Köyüne Ziyaret

Ziyarete Vali Vekili Erhan Karahan, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Garnizon Komutani Mustafa Akis, Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Rektör Sabri Gökmen, belediye eski baskanlarindan Yasar Evcen, Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer, AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan, Anadolu Basin Birligi Baskani Ali Ünlüer ile bazi daire müdürleri katildi.

Kendi köyü Kameni’nin güzel bir köy oldugunu fakat yesil ve agacin olmadigini belirten Dinçer, “Köyümüzün örnek köy olmasi için elimden geleni yapacagim. Sizin bizden istedikleriniz devletin yapmasi gereken çalismalardir. Tarim Müdürlügü ve Konya Belediye Baskanlariyla görüsüp yollarinizin islahini yaptirmaya çalisacagim” dedi.
Konusma arasinda salonda yerini alan Belediye eski Baskani Yasar Evcen, “Kameni kendi kendine yeten en güzel köylerimizden bir tanesi ve üretimi yüksek bir köy. Bu da bizi mutlu ediyor. Sayin bakanimin belirttigi gibi yesillik yok. Belediye baskaniyken cami ve ilkokulun etrafina kendi elimle 250 fidan dikmistim. Simdi baktigimizda burada bir tanesi yok. Köyümüzdeki insanlarin yesillige ilgisi az. Oysa basit bir sulama sistemiyle Bu saglanir. Dedigim gibi Kameni köyü büyüyen ve gelisen bir yerlesim birimidir. Kazançlari iyi oldugu için köyden kente göçte yok” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284