Gençlik Merkezi “Ahilik Haftasi”ni Kutluyor

28. Ahilik Kültürü Haftasi, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi tarafindan düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

Gençlik Merkezi “Ahilik Haftasi”ni Kutluyor

28. Ahilik Kültürü Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Karaman’da, 12 Mayis 2015 Sali günü saat 14.00 de Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi SKS Konferans salonunda bir dizi program gerçeklestirilecek. Gerçeklestirilecek olan etkinlikte Ahilik ve Kültür Haftasini anlatan konusma, tiyatro gösterileri ve müzik dinletisi yer alacak. Ayrica programda yer alan katilimcilara çekilis ile 10 adet saat, 5 adet selfie çubugu ve 1 adet tablet hediye edilecek.
Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi SKS Konferans salonunda organize edilecek olan programla ilgili bilgi veren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, ” 12 Mayis 2015 Sali günü düzenlenecek olan kutlamalar çerçevesinde Karaman Gençlik Merkezi tarafinda Ahilik ve Kültür Haftasini anlatan konusma, tiyatro gösterileri ve müzik dinletisi programa gelen katilimcilarla bulusacak. Tüm Karaman halkini bu etkinlige davet ediyorum” diye konustu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284