Gençlik Merkezinden Muhtesem Kutlu Dogum Haftasi Programi

14-20 Nisan tarihleri arasinda kutlanan “Kutlu Dogum Haftasi” nedeniyle Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi bir program düzenledi.

Gençlik Merkezinden Muhtesem Kutlu Dogum Haftasi Programi

14-20 Nisan tarihleri arasinda kutlanan “Kutlu Dogum Haftasi” nedeniyle Karaman Gençlik Merkezi bir program düzenledi. Programa Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sabri Gökmen, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Aslan Yildiz, Vedat Akyar, Daire Müdürleri, Ögretmen ve Ögrenciler katildi.
Yeni Gençlik Merkezinde düzenlenen programa gençlik merkezi gönüllü üyelerinin hazirlamis oldugu etkinlikler katilimcilara duygu dolu anlar yasatti.
Yaklasik 400 kisinin katildigi programda gençlik merkezi tarafindan hazirlanan Ezan-i Muhammediye, Kur-an Tilaveti, Yazi grubu gösterileri, Askin Def Grubu, minik ögrencilerin hazirlamis olduklari Hadis-i Serif ve Ismi Azam söyletisi ve kum sanati gösterileri katilimcilara unutulmaz bir program yasatti.
Burkina Faso’dan misafir olarak gelen Süleyman Savaloga’nin Bilal-i Habesi Hazretlerini canlandirmak üzere sahneye çikarak Ezan-i Muhammediye ve Kur’an Tilaveti okumasi duygusal anlara sebep oldu ve çogu katilimci göz yaslarina hakim olamadi.
Tüm Müslümanlarin Hz. Muhammed’in yolundan ilerlemesi gerektigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz,” Peygamber Efendimizin dünyaya tesriflerinin 1444. Yil dönümünü büyük bir heyecanla kutladik. Karaman Gençlik Merkezi olarak gerçeklestirdigimiz Kutlu Dogum haftasinda peygamber efendimizin hayatini, davranislarini, mesajlarini katilimcilara en güzel bir sekilde aktarmaya çalistik. Bu bilinçle basta nefsim olmak üzere, gücümüz yettigince kötülükleri bertaraf edebilmek, her türlü ayrimciligin önüne geçebilmek ve beraberce huzur içinde yasayabilmek için, saygi, merhamet ve adalet basta olmak üzere tüm ahlaki erdemleri hayatimiza hakim kilma niyet ve gayretinde olalim” diye konustu.
Yaklasik bir saat süren program gençlik merkezi liderleri tarafindan hazirlanan ikramlarin katilimcilara verilmesinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284