Hanimlar Için Yaz Kurslari Açiliyor

Karaman Belediyesi, Kadin ve Aile Hizmetleri bünyesinde faaliyetlerine devam eden Mümine Hatun Hanimlar Lokali`nde yaz kurslari basliyor. Yaz kurslari ile özellikle egitim ve ögretim amaci ile il disinda bulunan gençler, yaz tatilinde bu kurslardan faydalanabilecekler.

 Hanimlar Için Yaz Kurslari Açiliyor

Mümine Hatun Hanimlar Lokali'nde hanimlara yönelik yil boyunca bir çok alanda çesitli mesleki kurs ve spor aktiviteleri gerçeklestiriliyor. Bu yil açilacak olan yaz kurslari ile, özellikle egitim ve ögretimi nedeni ile il disinda bulunan Karamanli üniversite ögrencilerinin, yaz tatili süresince bu kurslardan faydalanabilmeleri amaçlanmakta. Yaz kurslari boyunca, Kat-i Sanati, resim, ev tekstili, çini, keçe, taki tasarim, mis sabun, ahsap boyama, igne oyasi, kirk yama, kitre bebek, baglama gibi kurslarin yani sira çesitli spor aktiviteleri ile bayanlar hem el isi sanatlarini ögrenecekler hem de hosça vakit geçirecekler. Ayrica spor aktiviteleri Yunuskent Spor Merkezi'nde de devam edecek.

Bu kurslara ve spor faaliyetlerine katilmak isteyen bayanlar için kurslara kayitlar 1 Haziran - 15 Haziran 2015 tarihleri arasinda yapilacak. Basvuruda bulunmak isteyenler212 22 10 nolu telefonu arayarak ya da bizzat müracaat ederek kayit islemlerini gerçeklestirebilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284