İftar Keyfi Grand Karaman Otel’de Yaşanacak

Karaman’da turizm sektörünün öncü kuruluşlarından olan Grand Karaman Otel, 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel hazırlandı. Ramazan ruhunu tüm coşkusuyla yaşatmak için özel olarak hazırlanan Osmanlı menüleri ve üstün hizmet kalitesiyle güler yüzlü personeliyle konuklarına unutulmaz bir sahur ve iftar yaşatmayı hedefliyor.

İftar Keyfi Grand Karaman Otel’de Yaşanacak

Ramazan ayında ilk defa kapılarını hizmete açacak olan Gardenia Kır Bahçesi bin 500 kişilik kapasitesi ile birçok kurum ve kuruluşun iftar sofralarına ev sahipliği yapacak. Ayrıca açık hava safir garden restaurantı ile de konuklarına hizmetlerine devam edecek.

Otel Müdürü Kaynak, “Her zaman olduğu gibi bu Ramazan öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Müşterilerimizin ve konuklarımızın güzel ve unutulmaz bir Ramazan geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız. Deneyimli ekibimiz ve ünlü şef Elvan Sümer tarafından özel olarak hazırlanan iftar menüleri ile tüm Karamanlıları otelimize bekliyoruz” dedi.

Ramazan öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Grand Karaman Otel Genel Müdürü İbrahim Kaynak ve ekibi, Şef Elvan Sümer’in meşhur testi kebabını ikram etti. Yemeğin ardından Gardenia Kır Bahçesi basın mensuplarına gezdirildi.

3 ay gibi çok kısa bir sürede hazırlanan Gardenia Kır Bahçesi’nde ilk iftar programı ise bu akşam verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284