Karaman'a İkinci Kez Şehit Ateşi Düştü

Karaman ikinci kez şehit acısıyla sarsıldı. Hakkari kırsalında yürütülen operasyonlarda yaralanan Karamanlı Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar kaldırıldığı hastanede şehit oldu. 

Karaman'a İkinci Kez Şehit Ateşi Düştü

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “28 Haziran 2017 günü ilimiz merkez Oğul köyü kırsal alanında devam eden operasyon esnasında 1 polis memuru yaralanmış, sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Dün 25 bin kişinin son yolculuğuna uğurladığı şehit sözleşmeli Piyade er Oğuzhan Küçük’ün acısı dinmeden Karaman bugün bir şehit haberiyle daha sarsıldı. Hakkari’de görev yapan Özel Harekat Polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın şehit olduğu ve cenazesinin bu akşam hava yolu ile Konya'ya oradan da Karaman’a getirileceği öğrenildi.

Şehidin Koçakdede Mahallesi Halk Eğitim Merkezi yanında bulunan baba evine acı haberi İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk ile Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan verdi. Şehidin babasının Karaman Belediyesi'nden emekli İdris Dündar olduğu ve geçirdiği rahatsızlık sonucu dün akşam Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisine kaldırıldığı öğrenildi.

Şehit Polis Memuru Mevlüt Dündar'ın cenazesinin yarın ilimizde defnedilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2017, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284