KASIAD’dan, Dereli’ye Ziyaret

Karaman Aktif Sanayici ve Isadamlari Dernegi (KASIAD) Yönetim Kurulu, Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli’yi makaminda ziyaret etti. KASIAD Baskani Ahmet Kilinç, dernegin faaliyetleri ile ilgili bilgi vererek, hedeflerinin Karaman’in her anlamda gelismesine katkida bulunabilecek etkinliklerde aktif rol alarak özellikle isadamlarinin önünü açmak oldugunu belirtti. Geçen yil düzenledikleri Çin gezisinin bu hedef dogrultusunda yapildigina dikkatleri çekerek üyesi olduklari TUSKON ve ANSIFED’in organizasyonlarina katildiklarini, Karaman’daki bürokrasi ve is adamlari ile degisik programlarda bir araya geldiklerini ve hazirladiklari proje ve seminerlerle bölgenin gelismesine katkida bulunduklarini söyledi.

 KASIAD’dan, Dereli’ye Ziyaret

Kilinç,  Karaman’in her anlamda önemli bir potansiyele sahip oldugunu sözlerine ekleyerek KASIAD olarak bu potansiyelin degerlendirilmesinde her zaman aktif rol alacaklarini ve katkida bulunacaklarini söyledi.  Yakin zamanda yaptiklari Senegal gezisi ile ilgili izlenimlerini de aktaran Kilinç, uzun yillar Fransa’nin sömürgesi olan ülkede KASIAD olarak yaplacak bir okula ve Kuran Kursu’na maddi katkida bulunacaklarini belirtti. Kilinç, Kurban Bayrami’nda da ayni ülkede fakir ailelere et dagitacaklarini söyledi.

Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli de ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, KASIAD’in faaliyetlerini takip ettigini söyledi.   Dereli, Karaman’in her anlamda gelismesi noktasinda yapilacak tüm etkinliklere katkida bulunacaklarini ve aktif rol alarak destek vereceklerini dile getirdi.
Ziyaret hatira fotografi çekilmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284