KGRT 23 Yasinda

Büyük özverilerle yasam hayatina baslayan KGRT’nin kurulusunun üzerinden 23 yil geçti. Karaman’in Sesi Gazetesi bünyesinde yayin hayatina baslayan ve daha sonra kanun geregi ayrilarak müstakil hale gelen Karaman’in Sesi Gazete Radyo ve Televizyonu yayin hayatinda 23 yili geride birakti.

KGRT 23 Yasinda

Kuruculugunu yine Karaman’in Sesi Gazetesi’ni kuran ve yasamini bu ugur da harcayan Medeni Yavuzaslan’in yaptigi KGRT bugün dimdik ayakta durarak yayinlarini en modern sekilde yapma gayreti içerisindedir. Kendisiyle birlikte kurulan dört televizyondan ayakta kalabilen KGRT önümüzdeki günlerde yeni bir atak yaparak Türkiye çapinda izlenme olanagina sahip olacak.
Internet yayiniyla hem bilgisayarlar da hem de akilli telefonlarda izlenebilen KGRT, kablolu TV ile evlere de girme ye hazirlaniyor. Karaman’in yaklasik 20 yildan buyana tarihini, kültürünü ve cografyasini haznesinde toplayan ve gelecek kusaklara aktarmayi amaçlayan KGRT, güç kosullarda yayin yapmasina karsin dimdik ayakta olup ilerlemesine devam ediyor. Bunu da inatla sürdürmenin gayreti içerisinde oldugunu kamuoyuyla paylasir, tüm izleyicilerimizin bu güç yolda ilerlemede bize yardimci olmalarini bekliyoruz.
Konuyla ilgili olarak kendisinden bilgi edindigimiz KGRT’nin kurucu baskani Medeni Yavuzaslan, “Radyo ve televizyon yayinlarinin yasakli oldugu zamanlardan bu zamana kadar gelen bu mesakkatli mesafe içerisinde büyük yol kat ettik. Inandigimiz ilkeler dogrultusunda kafaya koydugumuz ve yasama geçirdigimiz TV ve Radyo yayinciligini kendi menfaatlerimiz dogrultusunda degil, halkin talepleri ve dogrulari için yapmaya çalistik. Yani anlayacaginiz Istanbul’daki, Izmir’deki, Hollanda’daki, Mersin’deki velhasil dünyanin ve Türkiye’nin neresinde bir Karamanli varsa onun sesi ve tercümani olmaya çalistik. Gittik, gördük. Çektik geldik ve Karamanlilara izlettik. Bunu yaparken de Yavuzaslan ailesinin ve çalisanlarinin emegini unutmak ne mümkün. Bir daha unutmadigimiz bir sahis daha var. O da 8 yil önce kaybettigimiz degerli varligimiz Arif Kerem Yavuzaslan’dir. Bilgisayarin dünyadaki ilerlemelerini KGRT stüdyolarina uygulayarak bizi bir numaraya oturttu. Simdi de biz onun yaptiklariyla övünüyoruz. Onu bir kez daha bu vesile ile sükranla aniyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284