KMÜ, Istanbul’da Üniversite Tanitim Fuarina Katildi

Bagcilar Kaymakamligi, Bagcilar Belediye Baskanligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle Istanbul’da ‘Üniversite Tanitim Fuari’ düzenlendi. Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) de stant açtigi fuara 25 üniversite ve 2 bine yakin ögrenci katildi. Bagcilar Gençlik Merkezinde 17-18 Subat tarihlerinde gerçeklestirilen fuara Istanbul’da yasanan olumsuz hava kosullarina ragmen ilgi büyük oldu.

KMÜ, Istanbul’da Üniversite Tanitim Fuarina Katildi
Üniversite Tanitim Fuari’nin açilisini Bagcilar Kaymakami Erdal Çakir, Belediye Baskani Lokman Çagirici ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Yilmaz yapti. Üniversite temsilcileri, ilçe protokolü, davetliler ve vatandaslarin da katilimiyla gerçeklesen açilis töreninin ardindan üniversite stantlari gezildi.
Üniversiteye hazirlanan adaylarin tercihlerini yaparken dogru karar vermelerine yardimci olmak amaciyla düzenlenen fuarda ögrenciler, üniversitelerle ayni ortamda bulusmanin yani sira kendilerine verilen tanitici dokümanlarla yüksekögretim kurumlari ve egitim olanaklari hakkinda merak ettikleri konulari ögrenme sansi buldular.
Bagcilar Üniversite Tanitim Fuari’nda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Birimi personelleri Murat Beyaz ve Nefise Yüksel temsil etti. Fuar, tüm üniversite temsilcilerine katilim belgesi verilmesiyle sona erdi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284