KMÜ’de Kenan Gökçe Ve Cevat Varli Söylesisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Kenan Gökçe ile söylesi düzenlenecek.

KMÜ’de Kenan Gökçe Ve Cevat Varli Söylesisi

KMÜ Genç Arastirmacilar Toplulugu tarafindan organize edilen Kenan Gökçe söylesisi 10 Aralik’ta yapilacak. Karamanoglu Mehmetbey Konferans Salonunda gerçeklestirilecek olan söylesi saat 14.00’te baslayacak.
KENAN GÖKÇE KIMDIR?
1973 yilinda Usak'in Sivasli ilçesinde dogdu. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulundan mezun olduktan sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligina bagli kuruluslarda uzman olarak görev yapti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde egitim yönetimi ve denetimi alaninda yüksek lisansini tamamladi. Ardindan Usak Üniversitesi Egitim Fakültesinde ögretim görevlisi olarak çalismaya basladi. Halen ayni üniversitede genel sekreter yardimcisidir.
Ilk romani olan ‘Mutlulugun Rengi Siyah’ Ekim 2013'te yayimlandi.
Cevat Varli ile Siir Dinletisi
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Cevat Varli ile söylesi ve siir dinletisi düzenlenecek.
KMÜ Genç Arastirmacilar Toplulugu tarafindan organize edilen Cevat Varli ile söylesi ve siir dinletisi ise 16 Aralik’ta yapilacak. KMÜ Saglik Kültür Daire Baskanligi Konferans Salonunda gerçeklestirilecek olan söylesi ve siir dinletisi saat 14.00’te baslayacak.
CEVAT VARLI KIMDIR?
10 Nisan 1970’te Trabzon'un Of ilçesinde dogdu. Istanbul, Izmir ve Trabzon illerinde bulundu. Ilk yazisini 1986 yilinda kaleme aldi. 2011 yilinda Ahmed Yesevi hatirasina, genç sairlerin katilimiyla uluslararasi Medeniyet Varisleri siir albümü yayimlandi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284