KMÜ’de Nisan Ayi 12 Farkli Etkinlikle Sona Eriyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Nisan ayi birbirinden farkli etkinliklerle sona eriyor. Üniversitede 27-30 Nisan tarihleri arasinda on iki ayri program ögrencilerle bulusacak. Etkinliklerin konu basliklari su sekilde: “Ünlü Müslüman Bilim Adamlari Sergisi, Kutlu Dogum Sergisi ve Kutlu Dogum Gecesi, Çocuk Senligi, Çocuk Senligi Tiyatrolari ve Keloglan Tiyatro Gösterisi, [n] Beyin-Neden Bir Beynimiz Var?, Birinci Dünya Savasi Yillarinda Anadolu Insani ve Karamanli Haci Hayrettin Efendi, Enerjide Verimlilik, Lösemiye Karsi Bilinçlendirme ve Lösev Tanitimi, Siir Dinletisi, Düsünceler ve Kavramlar (Teblig Kavrami)”

 KMÜ’de Nisan Ayi 12 Farkli Etkinlikle Sona Eriyor

28 Nisan Sali Günü Üç Etkinlik

Sali gününün ilk etkinligi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu tarafindan organize edilen Çocuk Senligi Tiyatro etkinligi olacak. Etkinlik BESYO Spor Kompleksinde düzenlenecek ve saat 11’de baslayacak.
Diger bir tiyatro etkinligi ise ‘Keloglan’ konulu tiyatro gösterisi olacak. Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu tarafindan SKS 2 Nolu Konferans Salonunda düzenlenecek olan tiyatro etkinligi saat 13’te basliyor.
Günün son etkinliginde ise Doç. Dr. Sinan Canan ‘[n] Beyin-Neden Bir Beynimiz Var?’ konulu konferans ile ögrencilerle bulusacak. SKS 1 Nolu Konferans Salonundaki konferans saat 14’te baslayacak.
29 Nisan Çarsamba Günü Üç Etkinlik Daha
Çarsamba gününün ilk etkinligi olan ve KMÜ Edebiyat Fakültesi tarafindan düzenlenen ‘Birinci Dünya Savasi Yillarinda Anadolu Insani ve Karamanli Haci Hayrettin Efendi’ konulu konferans SKS 1 Nolu Salonda saat 14’te basliyor.
Çarsamba gününün ikinci etkinliginde ise ‘Enerjide Verimlilik’ konulu panel düzenlenecek. KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi’nin organize ettigi panel KMÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda saat 14’te baslayacak.
Çarsamba günü son olarak Edebiyat ve Kültür Ögrenci Toplulugunun düzenleyecegi etkinlikte ögrencilere Lösemiye Karsi Bilinçlendirme ve Lösev’in Tanitimi yapilacak. Tanitim, SKS 2 Nolu Konferans Salonundaki konferans saat 15’te baslayacak.
30 Nisan Persembe Günü Iki Etkinlik
Etkinliklerin son gününde ögrenciler siire doyacak. Pasa Ögrenci Toplulugu tarafindan 30 Nisan Persembe günü düzenlenecek siir dinletisi SKS 1 Nolu Konferans Salonunda saat 14.30’da yapilacak.
Nisan ayinin son etkinligini Düsünceler ve Kavramlar "Teblig Kavrami" olusturuyor. KMÜ Islami Ilimler Fakültesi tarafindan iki haftada bir yapilan etkinlik SKS VIP Salonda saat 15’te baslayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284