KMÜ’de Siir Dinletisi Düzenlendi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu ögrencileri siir dinletisi düzenledi.

KMÜ’de Siir Dinletisi Düzenlendi

Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda gerçeklestirilen etkinlige KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Abdulbaki Pinar’in yani sira çok sayida ögrenci katildi.
KMÜ Pasa Ögrenci Toplulugu tarafindan tertip edilen siir dinletisinde Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu ögrencileri birbirinden güzel siirler seslendirdi. Slayt gösterileri esliginde okunan siirler dinleyenlerin begenisini kazandi. Necip Fazil Kisakürek’in yazdigi Sakarya Türküsü’nü seslendiren ögrenci salondan büyük alkis alirken, sehitlerimiz için okunan siir dinleyenlere duygu dolu anlar yasatti.
“Degerlerimize sahip çikarsak ne kavga olur ne çatisma”
Siir dinletisinin ardindan konusan KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, farkinda olmadigimiz çok güzel degerlere sahip oldugumuzun altini çizerek, “Bu degerlerimizi ortaya çikarsak aramizda ne kavga olur ne de çatisma. Bu güzelliklerin farkinda olmamizi saglayan ve bu anlamli siir dinletisini düzenleyen Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulundaki hocalarimiza ve ögrenci arkadaslarimiza çok tesekkür ediyorum.” seklinde konustu.
Ögrencilerin, dinleyenleri Türk Bayragi ile selamlamasinin ardindan etkinlik son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284