Mücadeleye Sende Katil, Hediyeleri Kaçirma

Gençlik ve Spor Bakanligi Bilgi Islem Dairesi tarafindan gelistirilen Nusrat mobil oyununda büyük hediyeler sizleri bekliyor.

Mücadeleye Sende Katil, Hediyeleri Kaçirma

Gençlik ve Spor Bakanligi Bilgi Islem Dairesi tarafindan Çanakkale Muharebesi’nin 100. Yil anisina gelistirmis oldugu Nusrat mobil oyun hediyeler kazandirmaya devam ediyor.
10-30 Agustos 2015 tarihleri arasinda Nusrat oyununda en yüksek puani toplayan ilk 100 kisi arasinda yapilacak çekilisle 10 kisiye Milli Takim formasi hediye verilecek.
Mücadeleye Sende Katil, Hediyeleri Kaçirma!
Oyun Hakkinda
Dünya Tarihinin önemli dönüm noktalarindan biri olan Çanakkale Zaferi’nin 100. Yili münasebeti ile, zaferin ruhunu günümüz teknolojisini kullanarak yasatmak amaci ile Gençlik ve Spor Bakanligi Bilgi Islem Dairesi olarak gelistirdigimiz 3 Boyutlu Mobil Oyun projemizi sizlerle paylasiyoruz. Deniz ve kara savaslarini ayri bölümler olmak üzere sergiledigimiz oyunumuzda, Çanakkale Muharebesi’nin içine girerek savasin gerçeklerini dijital dünya’da deneyimleyebilecek, muharebe sirasinda cephede yasanan mahser ortamini bizzat yasayarak hissedeceksiniz. Yerli ve yabanci kaynaklarin ekibimiz tarafindan detayli arastirilmasi ve analiz edilmesi sonucu kurgusu netlestirilen mobil oyunumuz içerisinde, savasa dair askeri objeler, savasin gerçeklestigi Çanakkale koylarina ait 3B harita modellemeleri, metinleri özel olarak seçilmis ve kayit edilmis Anadolu’nun her yöresinden asker sesleri ve bölümlere özel müzikler kullanilmistir. Oyuncular, tüm bu çalismalarin neticesinde ortaya çikan Oyun araciligi ile, Çanakkale Bogazi’ndan, Gelibolu’daki siperlere uzanan ve Conk Bayiri’nda sonlanan mücadeleye katilabilecekler.
Oyun Hangi Platformlari Desteklemektedir ?
Oyun, Andorid, IOS ve Windows phone platformlarindan ücretsiz olarak indirilebilecektir.
Mücadeleye Sen de Katil
Dünya’nin en güçlü donanma ve ordularina karsi kazanilan bu büyük zafer, essiz bir fedakarlik, vatan aski ile verilen asil bir mücadelenin sonucu kazanilmistir. Bugün vatan aski ile bu ülkeyi daha ileriye götürmek arzusu ile yapilmasina vesile oldugumuz bütün islerde, O gün bu topraklarda verilen mücadeleyi, daha dün gibi aklimizdan çikarmiyoruz. Anadolu insaninin birlik ve beraberligi ile yazilan bu kahramanlik destani, ayni gaye ile çarpan yüreklerin omuz omuza verdigi mücadelenin bir eseridir. Tipki, ülkemizi savunmak için, yurdun dört bir yanindan korkusuz ve hesapsizca Çanakkale’ye giden yigitler gibi, memleketin neresinde olursan ol, yaptigin tüm islerde o gün yapilan fedakarligi hatirla ve mücadeleye sende katil...
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284