Ongun A.Ş. Kuruluşunun 43. Yılını kutladı

1974 yılında dönemin Belediye Başkanı Özcan Genç tarafından Karaman Belediyesi Elektrik Su ve Soğuk Hava Deposu İşletmesi Müdürlüğü iştiraki ile kâr gözetmeyen kamu yararına hizmet amaçlı, Belediye İktisadi Teşekkülü olarak kurulan ve tam 43 yıldır hizmet veren Ongun A.Ş. bugüne kadar hizmet veren ortaklarına, kurucularına ve Belediye Başkanlarına vefa örneği göstererek plaketle ödüllendirdi.

Ongun A.Ş. Kuruluşunun 43. Yılını kutladı

Kale Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, eski başkanlardan Yaşar Evcen, Ali Kantürk’ün yanı sıra kurucu üyeler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ongun A.Ş.’nin önemi ve bugüne kadar yaptığı hizmetler her konuşmacı tarafından dile getirilirken kurucu üyelerden Burhanettin Cevher, “Kalitesiz ve hamur şeklinde ekmek yiyoruz. Karaman halkı buna layık değil. İşte başkanımız burada. Kaliteli ekmek yemek için Ongun A.Ş.’nin mutlaka bu yönde faaliyet göstermesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’da 43 yıldır Karaman’a hizmet veren Ongun A.Ş.’nin bugün Karaman Serbest Bölgesinin en büyük kurucu ortağı olduğunu ve günden güne büyümeye devam ettiğini belirterek “Böylesine güzel ve anlamlı ortamların önümüzdeki aylarda da yapılmasını canı gönülden istiyorum. Bunun için şimdiden anons ediyorum. Aralık ayında başladıktan sonra her üç ayda  bir araya gelmemizi istiyor ve bekliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284