Potada Heyecan Basliyor

Türkiye Basketbol Federasyonu 2014-2015 faaliyet programinda yer alan yildizlar(kiz-erkek) basketbol grup müsabakalari 25-27 Mart 2015 tarihleri arasinda basliyor.

 Potada Heyecan Basliyor

Türkiye Basketbol Federasyonu 2015-2015 faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklesecek olan yildizlar basketbol grup müsabakalari 24 Mart 2015 Sali günü Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda yapilan teknik toplantinin ardindan start aldi.

25-27 Mart 2015 tarihleri arasinda Karaman ekibinin de mücadele edecegi müsabakalarda erkekler kategorisinde Adana, Ankara, Istanbul, Karaman, Kirikkale, Kirsehir, Konya, Kütahya, Mersin, Nevsehir, Izmir ve Antalya takimlari. Kizlar kategorisinde ise; Adana, Hatay, Istanbul, Karaman, Kirikkale, Kirsehir, Mersin, Nigde, Antalya, Nevsehir ve Osmaniye takimlari mücadele edecek. Zorlu ve çekismeli geçecek olan müsabakalarda erkekler Kazim Karabekir Spor Salonunda, kizlar ise Yunus Emre Spor Salonunda mücadele edecek.
Karaman'da üç gün boyunca basketbol sölenin yasanacagi belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Kazim Karabekir Spor Salonu'nda ve Yunus Emre Spor Salonu’nda 25-27 Mart 2015 tarihleri arasinda yapilacak olan Yildizlar Basketbol Grup Müsabakalarina tüm Karamanli sporseverleri bekliyoruz" dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284